woensdag 13 juli 2011

Time Out

Het is weer zover. De pijn in mijn rug en heup noodzaakt een periode rust. I.o.m. Wessel houd ik het voorlopig op 3 dagen. In die 3 dagen ga ik weer aan de maximale dosis ibuprofen, het middeltje dat topsporters ook bezigen. 3 Dagen volpompen met drugs, en dan weer verder alsof er niets aan de hand is. In deze 3 dagen gaat de traningsintensiteit op een laag pijl gebracht worden. 's Morgens eerst een half uurtje op de tafel bij Wessel. Aansluitend gaan we boven in de sportschool enkele oefeningen doen specifiek bedoeld voor herstel van mijn blessure. Fietsen doe ik deze dagen op een hobbelvrij parcours: de Tacx in mijn garage.
Na Wessel vanmorgen nog gewerkt tot 15.00h - nu 5,5 week vakantie!!!!! - en toen aan de eerste dosis pijnstillers gegaan. Even de Tour gekeken- heerlijk, morgen de bergetappe's.En ja, ik zal geen minuut missen - en daarna 70 minuten de garage ingedoken. Een uur flink doorgefietst, waarbij ik, naar mijn weten, mijn eerste 200watt eruit heb geperst. Ik had nog over, maar dat is voor een volgende keer. De buren kwamen al over om te kijken waar die helikopter wilde landen, maar het was mijn Tacx(Leo's Tacx) die opsteeg. De rookwolken achterlatend. En dat allemaal in een zwaar geblesseerde toestand.
Enfin. Voor mij dus even geen buitenritjes. Jammer, want voor vrijdag stond de Baraque de Michel op het programma. Ik zou samen met mijn nieuwe en oude Buddy gaan. Dit halen we in. 't Is niet anders. Time out, for now.

1 opmerking: